Verbouwing en renovatie

Wij werken nauw samen met professionele vakmensen op het gebied van verbouwing en renovatie. Van schilderwerk, tegelwerk, loodgieterswerkzaamheden tot volledige renovatie of het realiseren van een aanbouw: Homestop begeleidt het hele traject van offerteaanvraag tot begeleiding van de hele verbouwing tot oplevering.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Bij het intrekken of juist verkopen van de nieuwe woning is het een goed moment om te kijken naar verduurzaming van de woning. Het verhogen van het energielabel is waarde verhogend. Dit kan worden bereikt door een betere isolatie van dak en muren, het plaatsen van een energiezuinige cv-ketel, plaatsen van dubbele beglazing en plaatsen van zonnepanelen. Homestop werkt nauw samen verschillende partners die hierin gespecialiseerd zijn.

Taxatie en bouwkundige keuring

Bij aan- en verkoop is de taxatie een van de belangrijke aspecten voor het vaststellen van de prijs. Wij verzorgen de taxatie bij aan- en verkoop en kunnen ook een bouwkundige keuring laten uitvoeren en een energielabel keuring laten bepalen.

Verkoopstyling

Je gaat je woning te koop zetten om zo snel mogelijk de verkoop te kunnen realiseren. Met de juiste verkoopstyling onderscheid je je woning van andere te koop staande woningen. Verkoop styling is leuk, maar ook een moeilijk onderdeel. Laat dit over aan onze specialisten.

VVE Beheer

Het beheren van een VVE dient zorgvuldig en vooral onafhankelijke te gebeuren. De bewoners zien elkaar dagelijks. Het is daarom belangrijk dat de onderlinge relatie niet wordt verstoord en de belangen door een onafhankelijke partij op een transparante manier wordt behartigd. Homestop neemt alle taken op zich, van onderhoud, tot bemiddeling, agendabeheer en financiƫle administratie.

Afspraak maken

Stuur ons een bericht en wij nemen contact met jou op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken

Afbeeldingen

Adres

Overdracht

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie